برنج تولید دزفول از سالمترین برنج های کشور است

برنج تولید دزفول از سالمترین برنج های کشور است
مسوول امور زراعت مدیریت جهاد کشاورزی دزفول گفت:در شالیزارهای دزفول هیچ نوع سم قارچ کش یا حشره کش مصرف نشده و برنج تولید شالیزارهای دزفول از نظر کیفیت از جمله سالمترین برنج های کشور است.

مسوول امور زراعت مدیریت جهاد کشاورزی دزفول گفت:در شالیزارهای دزفول هیچ نوع سم قارچ کش یا حشره کش مصرف نشده و برنج تولید شالیزارهای دزفول از نظر کیفیت از جمله سالمترین برنج های کشور است.

علی کرمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:یک هزار و 500 هکتار شالیزارهای دزفول از هر گونه سم حشره کش و قارچ کش عاری می باشد.

وی میزان شلتوک برداشتی از این میزان سطح را حدود هفت هزار و500 تن عنوان کرد و افزود: برداشت محصول شلتوک از شالیزارهای دزفول آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

یکی از کشاورزان شالیکار منطقه عجیرب دزفول گفت:شالیکاران منطقه دزفول مزارع شالی را با دست از علف های هرز پاکسازی می کنند.

وی افزود: به دلیل کیفیت بالای برنج دزفول پارسال یکصد تن بذر برنج محلی از دزفول به اصفهان ارسال شد.

تامین به موقع کود و بذ و قیمت گذاری مناسب و عادلانه محصول شلتوک از جمله خواسته های کشاورزان شالیکار دزفول از وزارت جهاد کشاورزی می باشد.

عنبر بو،شفق ،محلی و دانیال از جمله برنج محلی کشت شده در دزفول است.




0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید